Чиновники розповіли, скільки українці будуть літати в Європу

Квитки на літаки доступних перевізників (лоукостів) у наступному році обійдуться українським пасажирам в 30-50 євро.Билеты на самолеты в следующем году обойдутся украинским пассажирам в 30-50 евро

Про це заявив Володимир Омелян, в даний момент обіймає посаду міністра інфраструктури країни. Зокрема, чиновник упевнений, що в 2018 році свою роботу в Україні почне не один лоукост. Також Омелян розрахував, що середня вартість перельоту на літаку одного з доступних перевізників буде коливатися на рівні 30-50 євро. Міністр упевнений, що така ціна є цілком доцільною і адекватною. Крім того, переліт літаком доступного перевізника обійдеться дешевше, ніж поїздка на поїзді або автомобілі.

В даний момент Міністерство інфраструктури і адміністрації великих українських аеропортів ведуть переговори з представниками різних лоукостерів. Шанси на успішне завершення переговорів з представниками бюджетних авіаліній, на думку Омеляна, – успішні. Нагадаємо, що з допомогою лоукосту можна полетіти на роботу в Європу, яку завжди можна знайти на сайті www.eurabota.ua. Так, окрему увагу радимо звернути на нашу сторінку “Робота в Словаччині“.