Безвиз з Європейським Союзом українці використовують для гарного приробітку

Безвізовий режим, який вже діє близько півроку щосили використовують українці не тільки, щоб подорожувати по Європі, але і для того, щоб добре заробити протягом дозволених за законом 90 днів, хоча офіційно безвиз не передбачає можливість працевлаштування.

Безвизовый режим с ЕСУ виграші обидві сторони: наші громадяни, які своєю працею заробляють гроші, що є хорошою підмогою для сімейного бюджету, а європейські роботодавці згодні закривати очі на відсутність потрібних документів і ризикувати великими штрафами, лише б роздобути недорогих працівників.

Непрямі дані про масштаби трудової міграції в Європу свідчать, що за кордоном на сьогоднішній день працює 4-5 мільйонів українців.

Динаміка зростання простежується через статистику НБУ за грошовим переказам: якщо за три кварталу 2016 року українці з різних країн перерахували 5,8 млрд. доларів, то в цьому році – 6,3 млрд.

Всю корисну інформацію про різних вакансії та про документи, які потрібні для працевлаштування в ту чи іншу країну, можна знайти на www.eurabota.ua.