Українці зможуть обміняти валюту в терміналах найбільшого банку

Валютні операції в Україні незабаром стануть ще більш швидкими і доступними. Так, найбільший банк країни офіційно повідомив про введення нової послуги в своїх платіжних терміналах – обмін валют.

Функція з продажу та обміну грошей стане доступна для всіх клієнтів «Приватбанку» вже з 7 лютого цього року. На даний момент відомо, що операції будуть реалізовуватися лише з гривнею, доларом та євро.

Читайте також: Система збору податків в Україні працює як годинник

Функція моментального обміну коштів стане доступною вже на наступному тижні у всій мережі терміналів «Приватбанку». Сьогодні по всій Україні функціонують приблизно 12 тисяч подібних пристроїв.

Відзначимо, що обмін буде здійснюватися не з готівковими коштами, а з грошима, розміщеними на рахунках клієнтів банку. Тобто, обмін валют готівкою в терміналах «Приватбанку» буде неможливим. Наприклад, вставлена в апарат купюра буде конвертуватися в потрібну вам валюту на зазначеному вами рахунку, а не у вигляді готівкових коштів.

Функція обміну валют із наступного тижня також буде доступна в «Приват24» на мобільних платформах і на офіційному сайті.