Лоукости будуть злітати з Білої Церкви, Житомира та Ніжина

Все більше лоукостів оголошують про плани розширення роботи на українському ринку авіаперевезень. Так, літаки бюджетних перевізників будуть літати з аеропортів таких провінційних українських міст, як Ніжин, Житомир, а також Біла Церква.

Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України, де заявили про майбутню стимуляції перевізників працювати не тільки у великих українських містах, але й в маленьких.аэропорта в Житомире

Нещодавно відомством була презентована Національна стратегія розвитку авіаційного транспорту. План розроблений на наступне десятиліття і включає в себе пункти про розширення роботи лоукостів. Заявлено, що літаки будуть злітати з аеропортів Житомира, Гостомеля, Ніжина, і Білої Церкви.

Міністерство інфраструктури заявило, що планує надавати державну підтримку аеропортів маленьких міст, а також готове забезпечити прихід у них доступних для всіх перевізників.

Зараз влада виділила гроші на проведення реконструкції в аеропортах таких міст, як Одеса Вінниця, а також Чернівці. Роботи з модернізації також проходять у Білій Церкві, де на території місцевого аеропорту незабаром відкриють пункт контролю через державний кордон, після чого розпочнеться ремонт смуги та іншої інфраструктури. За розвиток аеропорту в Житомирі має намір взятися компанія CFHEC (Китай), яка готова інвестувати в розвиток проекту понад 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що завжди знайти роботу в Європі можна за допомогою сайту www.eurabota.ua. Так, багато вакансій розміщено на сторінці “Робота в Швеції“.