Українська влада розслідують смерть співробітника посольства США в Києві

У середу, 30 вересня, в лісопарковій зоні біля залізничних колій на вулиці Толбухіна в Києві виявили без свідомості співробітницю посольства США з травмою голови. Потерпілу доставили до лікарні, але вона померла від отриманих травм.

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що поліція розслідує смерть жінки, як умисне вбивство. Згідно орієнтуванню, підозрюваний – темноволосий чоловік 30-40 років, одягнений в темні шорти та футболку.

Однак поліція не виключає і нещасного випадку. Тіло знайшли в спортивному костюмі і навушниках. Нещасні випадки від травмуванні поїздом на залізниці, виявляється, не рідкість.

«Жінка була доставлена ​​до лікарні в непритомному стані з травмою голови, і згодом померла. Під час обшуку речей жертви була виявлена ​​службова картка, на якій було вказано посольство США на її ім’я»,- повідомила поліція в Facebook.

У посольстві США відреагували на смерть співробітниці. «Ми з болем в серці повідомляємо про смерть нашої співробітниці. Зараз представники посольства США в Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті»,- йдеться в повідомленні посольства США в Україні в Twitter.