Жінка з жахливим досвідом після клінічної смерті

Жінка розповіла про свої переживання під час клінічної смерті після передозування наркотиками. Про це повідомляє “Express”.

Пацієнтка на ім’я Франсін сказала, що відправилася до пекла. Про це вона написала в Фонд вивчення посмертних дослідів після клінічної смерті. “Я летіла над своїм тілом і дивилася, як лікарі намагаються мене оживити. Раптово мене оточили жахливі істоти, яких я назвала «темними ангелами». Вони римували: «Від світла до темряви». Решти я не пам’ятаю», – сказала вона. За словами Франсін, темні істоти рвали її на частини, поки від неї нічого не залишилося.

«Ми буквально пролетіли по холах лікарні і забралися на дах. Потім я опинилася в пеклі і чула крики інших душ і їх біль. Зле створення допитувало мене, і це здавалося вічністю. Воно хотіло знати, у що я вірю і кому поклоняюся», – зізналася жінка.

Франсін пояснила, що спочатку вона дуже злякалася, але потім перестала підкорятися демонам і вмовила їх повернути її. «Я сказав їм, що вірю в Ісуса і не думаю, що він заподіє мені біль. Після цього я раптово покинула пекло», – сказала вона.

Потім темні істоти показали Франсін все її життя і привернули її увагу до всіх помилок, які вона зробила в житті. «Ця ретроспектива була настільки докладної, що навіть показувала моменти, коли я дивилася на кого-то неправильно. Вони показали мені, як моя поведінка шкодить іншим, і я зрозуміла, що повинна любити інших більше», – пояснила жінка, що вижила після клінічної смерті.

Потім я прожила своє життя, померла і тисячу разів переродилася. «Ця нескінченність була пеклом, і я хотіла, щоб все припинилося»,- сказала Франсін.

Деякі дослідники вважають, що те, що описала пацієнтка, нормально, і такий досвід не обов’язково означає, що людина бачила рай, пекло або життя після смерті. «Це може статися, коли мозок сам себе сканує, як спосіб виживання», – сказав доктор Сем Парніа, директор з досліджень в області реанімації та реабілітації в Медичній школі Лангау в Нью-Йорку.