Екс-президент України: буду стріляти по російським десантникам до останнього подиху

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі, колишній президент Леонід Кравчук заявив, що готовий стріляти по російським десантникам. Про це він сказав в інтерв’ю Дмитру Гордону телеканалу «Україна 24».

На питання журналіста, чи буде він стріляти, «якщо хтось з парашутом почне стрибати біля його будинку», колишній глава держави відповів ствердно. «Я обов’язково зроблю це», – відповів Леонід Кравчук.

Він не забув нагадати, що у нього вдома є військова зброя, яку він використовував за призначенням. Більш того, за словами колишнього президента України, зброя вже «начищена і підготовлена».

«Я буду стріляти до останнього, поки мої руки триматимуть зброю, поки я буду бачити ворога. <…> Я вб’ю його, як тільки він з’явиться. Що буде далі – мене більше не цікавить, але я його вб’ю», – сказав Леонід Кравчук.

В ході інтерв’ю колишній український лідер також закликав своїх ворогів не ходити коло його будинку, так як він буде «захищатися».

Він також вважає, що в разі вторгнення в Україну всі демократичні сили світу, в тому числі США, стануть на захист його Батьківщини.