Сервіс RuAssets – гідна відповідь YouControl на вторгнення Росії в Україну. Дивіться відеоґайд

Зараз, коли наша країна бореться з агресором, важливо не лише тіснити супротивника на фронті, а й змусити його прямо розраховуватися за свої злочини. Ви хочете, щоб ваш бізнес працював в ім’я нашої перемоги і жодна гривня не була хоча б побічно використана для фінансування окупантів? У цьому вам допоможе новий міжнародний сервіс RuAssets, створений та успішно запущений командою фахівців YouControl.

Робота над сервісом була розпочата відразу після військового вторгнення Росії в Україну. Проведено колосальну роботу зі збирання та зіставлення інформації про осіб з Росії та Білорусії, включених до санкційних списків. Опрацьовано понад 100 офіційних джерел, понад 50 санкційних списків та 15+ реєстрів не лише пострадянського простору, а й країн Європи.

В результаті просто задавши прізвище, ім’я і по батькові людини, яка вас цікавить, ви отримаєте не тільки однозначну відповідь, чи знаходиться вона під санкціями і якими. Сервіс надасть вам таку інформацію:

  • зв’язку фізичної чи юридичної особи;
  • через яку організацію чи підприємство здійснюється співпраця;
  • яка роль запитуваної особи у цій організації/підприємстві;
  • на якому ресурсі розміщено цю інформацію.

Перевірка може здійснюватися до 3-4 рівня, оскільки серед осіб, пов’язаних з людиною, що вас цікавить, цілком імовірно можуть виявитися підсанкційні люди, підприємства або фінансові організації.

За такої організації перевірок ви завжди будете захищені від загрози співпраці з підприємствами, які мають “російський слід”, зв’язок із військовими терористами чи їхніми пропагандистами.

Сервіс функціонує безкоштовно для українських органів влади та журналістів, які проводять розслідування. Безкоштовно протестувати його роботу ви можете, залишивши заявку на сайті.

Як працювати з сервісом RuAssets підкаже це відео:

У вас є друзі чи партнери за кордоном? Обов’язково поділіться із ними посиланням на ресурс!

Водночас ми зможемо попередити весь світ про загрозу співпраці з бізнесом, який має зв’язок з Росією чи Білорусією та змусити окупантів заплатити високу ціну за свої злочини.