Туреччина: Binance запускає свій перший кол-центр для клієнтів

Binance хоче стати «презентабельнішою» для своїх клієнтів у Туреччині за допомогою нової служби підтримки клієнтів. Криптовалютна біржа хоче поекспериментувати з новим інструментом, щоб не лише задовольнити, а й убезпечити своїх клієнтів.

Binance націлилася на Туреччину, щоб відкрити там свій центр обслуговування клієнтів. Схильна до двозначної інфляції, Туреччина особливо любить (звичайно, за потребою) біткойни (BTC) та криптовалюти. Біржа відкрила філію країни близько 2 років тому. Клієнти, які проживають у Туреччині, зможуть скористатися цією новою службою підтримки 24 години на добу, 7 днів на тиждень через програму Binance. Реєстрація на Binance.

Туреччина: Binance запускає свій перший кол-центр для клієнтівКомпанія буде використовувати цю програму для прямої взаємодії з турецькими користувачами. Таким чином, вона сподівається, з одного боку, покращити якість обслуговування клієнтів, яке пропонує біржа, а з іншого боку, більш ефективно боротися із шахрайством.

Планується розповсюдження цієї послуги на решту світу. Однак це залежить від успіху пілотного проекту у Туреччині. Генеральний директор Binance Чанпен Чжао також детально розповів про плани розвитку цієї нової послуги під час саміту Paris Blockchain Week: «Ми надаємо підтримку клієнтам лише у вигляді текстових повідомлень, а найближчим часом ми плануємо розгорнути цю послугу також телефоном у всіх країнах».

Binance

Таким чином Туреччина може стати відправною точкою нового напряму стратегічного вдосконалення для Binance, яка хоче завоювати світ.