В Іспанії представили найбільший у світі круїзний лайнер

Найбільший круїзний лайнер з коли-небудь побудованих, напередодні був представлений в іспанському порту Малага. Його назва – «Симфонія морів».

Круизный лайнер «Симфония морей»

Його воістину величезні розміри: довжина становить 362 метра, а ширина – 66 метрів, при цьому висота лайнера досягає 72 метрів, повідомляє mir24.tv.

Корабель будувався майже два з половиною роки. Почали його будувати наприкінці жовтня 2015 року у французькому Сен-Назер. Влітку минулого року судно спустили на воду. Власник судна круїзна компанія Royal Caribbean International.

До розпорядження туристів на судні є 2775 кают. Одночасно на борт може бути прийнято майже 7 тисяч пасажирів. Для їх обслуговування будуть найняті більше двох тисяч членів екіпажу. Судно має 18 палуб, на яких є все необхідне для чудового відпочинку в круїзі по морях і океанах: ресторани, бари, кафе, басейни, спортивні майданчики і танцполи.

Планується, що цього літа у свій перший сезон лайнер буде виконувати круїзи по Середземному морю. Подорожі почнуться від іспанської Барселони до італійського Неаполя. Після такої своєрідної обкатки і перевірки, лайнер відправиться на Карибські острови. Судно Приписано до порту Майамі.

Джерело: www.eurabota.ua