Словенської високотехнологічної компанії Elvez потрібні компетентні працівники

Автомобільна промисловість Словенії вимагає безперервне вдосконалення і модернізацію від постачальників, які надають нові технології, а також потребує висококласних фахівців технічних спеціальностей. У словенської компанії Elvez в цьому році збережеться стійкий і швидкий ріст, фірма генерує 21 мільйон євро, що на 13% більше, ніж в 2016 році.Автомобильная промышленность Словении требует модернизацию от поставщиков

Ведеться безперервний пошук нових, мотивованих, кваліфікованих і компетентних працівників як з країн Європейського Союзу так з третіх країн, в тому числі і України. Таким чином у фахівців є можливість працювати у відкритій, стимулюючої та стабільної робочої середовищі. Фірма пропонує своїм співробітникам вузькі спеціалізовані і ключові відповідальні посади, такі як технолог з виробництва, менеджер на зміну, оператор верстата, спеціаліст по інструментах і технічного обслуговування, комірник. В наступному році планується збільшити площі виробництва і логістики.

Робота в Словенії з хорошою заробітною платою – оптимальний варіант працевлаштування за кордоном. Багато корисної інформації можна прочитати на www.eurabota.ua.