Сейшели для мільйонерів: «райська» країна здає в оренду цілі острови

Сейшельські острови гостро потребують грошей і нових туристів. Уряд екзотичної держави вирішив здавати в оренду не дома, а цілі острови з інфраструктурою.

Незабаром кожен володар «зайвих» сотень тисяч доларів, а то й мільйонів, може відпочити «по-королівськи». Так, уряд країни буде передавати в оренду цілі острови з причалами, вилами і іншими потрібними для відпочинку та побуту об’єктами.

Читайте також: Готелі в Єгипті істотно подорожчають

У період з 2019 по 2023 рік здійснюватиметься програма облаштування островів Космоледо і Провіденс. Після створення цивілізованих умов на віддалених територіях, острови будуть передавати в оренду багатим любителям тиші і спокою в місцях з красивою природою.

Раніше орендувати віллу можна було на багатолюдному острові Мае. Однак, після 2023 року всі заможні туристи можуть ненадовго насолодиться затишком в найкрасивіших місцях посеред Індійського океану.

Вартість тижневої оренди одного з островів Сейшельські гряди не розкривається. Однак, передбачається, що ціна такого відпочинку буде стартувати від декількох сотень тисяч доларів.