Готелі в Єгипті істотно подорожчають

Експерти прогнозують, що на 30 відсотків більше за готельний номер потрібно буде заплатити тим, хто захоче в цьому році відпочити в Єгипті.

На думку фахівців аналітичної компанії Colliers International, вдала кон’юнктура ринку туризму в 2019 році призведе до неминучого подорожчання готельних номерів в готелях Єгипту.

2019 рік для готелів північноафриканської країни буде дуже вдалим. Цьому сприятиме той факт, що серед іноземних туристів значно покращився сприйняття безпеки відпочинку в Єгипті.

Прогнозні розрахунки показують, що середнє зростання завантаження готельного сектора в курортному місті Хургада складе близько 68 відсотків при середній ціні кімнати 63 долара. Завантаження готелів в Шарм-ель-Шейху, як очікується, досягне 58 відсотків при середній ціні номера 54 долара. Таким чином, в цілому в 2019 році зростання середньомісячної ціни за номер складе 31 відсотка для Хургади і 29 відсотків для Шарм-ель-Шейха.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що більшість турів, які українці купили в період зимових свят в цьому році, були в Єгипет.

Для туристів, які захочуть побувати у Венеції, буде введений спеціальний податок у розмірі від 3 до 10 євро. Тариф буде змінюватися в залежності від сезону.