Одинадцять людей загинули в результаті пожежі в будинку для літніх людей

“Тіла 11 осіб були виявлені на місці пожежі в будинку для літніх людей в селі Ішбулдіно в Башкортостані, Росія. Про це повідомляє прес-служба МНС Росії”,- передає ТАСС. Коли до місця події прибули пожежні, полум’я охопило площу 72 квадратних метра. За даними влади Абзеліловского району, всього в згорілій будівлі знаходилося 16 осіб. П’ятеро з них були врятовані. Один з тих, що вижили був госпіталізований через хронічне захворювання.

За словами джерела в екстрених службах, співробітникам будинку престарілих, за попередніми даними, вдалося сховатися, загинули тільки літні жителі.

За фактом заподіяння смерті з необережності порушено кримінальну справу. Відповідно до джерел, у будинку для людей похилого віку не було ліцензії на постійне проживання літніх людей. У регіональному управлінні МНС повідомили, що будівля експлуатувалася, як приватний житловий будинок і не мала систем пожежогасіння. Причиною пожежі може бути необережне поводження з вогнем.

У Абзеліловском районі введено режим НС. На місце НП виїхав лідер Башкортостану Радій Хабиров. Він проведе зустріч з ГКЧП.