Ще один банк у Польщі відкритий для українців

Райффайзен Полбанк приєднався до зростаючої групи банків, що відкривається для громадян України, які проживають у Польщі.

У Райффайзен Полбанке громадяни України, які вже мають або відкривають особовий рахунок, зможуть користуватися послугами протягом наступних 12 місяців, відшкодовуючи плату за один іноземний переклад в валюті PLN за рахунок банку або іншої юридичної особи, яка перебуває в Україні. Щоб отримати відшкодування, ви повинні зробити одну безготівкову операцію з платіжною карткою, виписаної на ваш рахунок протягом певного місяця.В Райффайзен Полбанке

Це дуже приваблива пропозиція для українських громадян, які передають гроші сім’ям або родичам в Україну. Вони часто використовують дорогі грошові перекази або вирішують вести велику суму готівкових грошей через кордон, що незручно і не завжди може бути безпечно, – каже Томаш Дымовски, директор департаменту роздрібних банківських послуг Райффайзен Півбанки. Він додає, що щоденні платежі і розрахунки – всього лише введене пропозицію українцям, які працюють або навчаються в Польщі для більш широкого спектру фінансових послуг.

Райффайзен Полбанк працює над рішенням, яке дозволить іноземцям (не тільки українців) відкривати рахунок без відвідування філії банку. Банк хоче, щоб вони зробили це через кур’єра, який перевірить документи і допоможе активувати обліковий запис. В даний час фінансові установи зазвичай вимагають від іноземців особисто відвідати об’єкт, де перевіряються різні документи, такі як паспорт, дозвіл на роботу і т. Д. Рішення, підготовлене Райффайзеном Полбанком, буде швидше, зручніше і безпечніше. Райффайзен Полбанк, в якому вже працює інформаційна служба українською мовою і дозволяє спілкуватися на цій мові гарячої лінії, обслуговує більше 42 тисяч рахунків, що мають український паспорт. Це дає йому перше місце у Польщі.

Це ще один кредитор, який відкриває рахунки для українців у Польщі. На початку листопада Getin банк ввів допомогу для українців, які хочуть відкрити рахунок – для цього потрібна картка на проживання, паспорт або документ про місце проживання, також буде доступна підтримка мови. До середини січня перекази в Idea Bank Ukraina (належать Getin Holding) будуть безкоштовними. З листопада Credit Agricole також представив кошти для українців. Нещодавно також Банк Pocztowy, послуги якого вже використовуються кількома тисячами громадян України, розширює доступність своїх продуктів і послуг для цієї групи клієнтів. У рамках об’єктів з 1 грудня цього року паспорт буде єдиним обов’язковим засвідчує особу документом при відкритті рахунку в Банку Pocztowy (без необхідності карти і документів місця проживання). Незабаром Банк також запустить Українську версію веб-сайту, контактний центр українською мовою і буде працювати в окремих установах клієнтських консультантів, використовуючи, крім польського, українська мова. До 66 відсотків Громадяни України, які працюють у Польщі, переводять зароблені гроші в свою країну. У 2015 році перекази перевищили 5 млрд. злотих.

Польські банки, враховуючи ситуацію, яка склалася на ринку праці в Польщі, зробили багато привілеїв для громадян України, які працюють у Польщі. Можна сказати, що банки хитро придумали з програмами для українців у Польських банках, з одного боку, залучення нових клієнтів завжди було і залучення фінансів в банк, з іншого боку програми, які пропонують банки, стають допомоги і робітником з України.

Якщо Ви думаєте про роботу в Польщі, відвідайте наш сайт www.eurabota.ua там роботу Ви точно можете знайти.