Польська логістична фірма Green Factory Logistics шукає водіїв з України

Ми намагаємося створювати кращі умови для співробітників, розмовляти з ними, задовольняти їх потреби і платити відповідно, – сказав Павло Лорек, директор по операціях Green Factory Logistics.

Green Factory Logistics ищет водителей из Украины

Він вказує, що основна причина, по якій люди йдуть на роботу, – це заробити гроші. «Ми приходимо на роботу, щоб заробляти гроші і бути гідними життя. По всій країні спостерігається загальна нестача водіїв. Важко привернути до себе людей, каже директор Green Factory Logistics.

Робота водія жорстка і відповідальна. Молоді люди не ходять на роботу, тому що це важка робота, і літні люди вже не можуть працювати відповідно не дозволяє вік – каже Павло Лорек. Він додав, що Green Factory Logistics прагне наймати робітників, у тому числі водіїв, з східних ринків, в основному з України.

– Але, на жаль, мовний бар’єр – це основна проблема між водіями та роботодавцями в нашій фірмі продовжує Лорек. В наступним році фірма Green Factory Logistics хоче почати навчання польської мови, для робітників – водіїв з України, так як в Польщі на цю посаду мабуть не знайдеться бажаючих.

Якщо Ви водій і маєте бажання попрацювати в Польщі, заходьте до нас на сайт www.eurabota.ua вакансії від фірми Green Factory Logistics вже на нашому сайті.