ЗМІ повідомили про викраденому польському військовому літаку

Як повідомляє Daily Express, викрадений літак ВПС Польщі. На даний час він летить над континентальною Європою до Атлантичного океану.

“Інформація викликала паніку після того, як літак попрямував на захід”, – пише видання.

“Викрадачі взяли під свій контроль літак над Європою”, – повідомляє France News 24. Трохи пізніше була змінена інформація, що він також може бути частиною триваючих навчань.

France News 24 пише: «У Польщі проходять навчання Renegade/Sarex-21. Угон цього літака може бути частиною цих навчань ».

Польські збройні сили оголосили на своєму сайті з 17 по 21 травня «тактичні навчання, спрямовані на протидію терористичним загрозам з повітря, а також проведення пошуково-рятувальної операції на суші і на морі».

«В ході навчань буде проведено чотири етапи. Першим буде викрадення цивільного літака, як можливого засобу терористичної атаки, що становить загрозу національній безпеці.

Другим буде зіткнення двох кораблів, що передбачає спалювання і потоплення одиниць. Сценарій включає проведення рятувальної операції, порятунок військового майна і транспортування постраждалих до медичних закладів.

Наступні два етапи будуть пов’язані з проведенням пошуково-рятувальних операцій після авіаційних подій (авіакатастрофи в важкодоступних місцях). “