Нові телефонні номери в Польщі, будуть починатися з +45

Буде випущено 10 мільйонів нових номерів, починаючи з 45 цифр, – повідомило міністерство оцифровки. Було додано, що це є результатом зміненого положення міністра оцифровки щодо національного плану нумерації.

телефонные номера в Польше начиная с 45 цифр«Необхідність змін викликана необхідністю збільшення ресурсів нумерації для мобільних мереж з-за виснаження діапазони номерів, які використовуються до цих пір, 10 мільйонів нових номерів, починаючи з 45», будуть доступні для використання, – йдеться в заяві.

Як сказано в повідомленні міністерства, введені зміни дозволять усунути обмеження на розвиток ринку телекомунікаційних послуг в результаті відсутності нумерації, а також нададуть позитивний вплив на розвиток економіки та підприємництва. «Збільшення кількості доступних номерів створює можливість для розвитку нових інноваційних телекомунікаційних послуг», – сказали в міністерстві. Ми повідомили про відсутність нумерації для нових користувачів у минулому році, коли Play був привласнений номер, починаючи з 450 0.