В Абу-Дабі для туристів відкрили президентський палац

Наслідний принц Абу-Дабі Мухаммед бен Заїд Аль Нахайян розпорядився, щоб туристи могли милуватися президентським палацом не тільки ззовні, але і зсередини, організувати екскурсії по залах палацу.

Починаючи з 11 березня, в столиці Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі на карті у туристів з’явилася ще одна архітектурна пам’ятка, яка гідна того, щоб її обов’язково відвідати – це президентський палац.

Гості країни мають можливість ближче познайомитися з традиціями і цінностями ОАЕ, побачити багату, добре збережену спадщину. Крім цього, туристам доступна велика колекція книг про політичну, соціальну і культурну історію Об’єднаних Арабських Еміратів.

Для туристів кваліфіковані екскурсоводи розповідатимуть про всі експонати, які знаходяться в залах президентського палацу. Відвідувачі зможуть побачити зали, в яких проходять офіційні зустрічі на найвищому державному рівні. Також в залах палацу можна побачити велику колекцію артефактів і рідкісних рукописів, які зробили великий внесок в світову науку, мистецтво і літературу.

Президентський комплекс будувався протягом п’яти років і введений в експлуатацію в 2015 році. Будівля палацу побудована в традиційному арабському стилі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що європейські туристи самі визначили місто, яке на їхню думку є найкращим для відпочинку та екскурсій. Ним виявилася столиця Угорщини – Будапешт.

На популярному пляжі італійського курорту Бібіоне буде діяти повна заборона на куріння.