Ердоган: західні країни не піклуються про своїх громадян

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган припустив, що через ситуацію з поширенням коронавірусу світ вступає в нову еру, яка може привести до глобальних і радикальних змін, повідомляє ТАСС. «Ми вступаємо в нову еру, яка може привести до радикальних змін в економічному, політичному та соціальному планах.

З самого початку Туреччина уважно стежила за ситуацією з коронаірусом і приймала негайні рішення проти поширення цієї хвороби. Країна мобілізує всі свої можливості для якнайшвидшого усунення загрози поширення коронавірусу, – цитує слова турецького лідера телеканал НТВ.

На думку Ердогана, «західні країни протягом багатьох років, не піклуючись про своїх громадян, забезпечували основні державні послуги, керовані приватним сектором.» «Насправді, це було зроблено, щоб уникнути відповідальності за своїх громадян. Деякі європейські країни, які до вчорашнього дня були прихильниками лібералізму, сьогодні почали націоналізувати лікарні та інші структури для надання основних державних послуг”, – додав президент Туреччини.