Нова Зеландія буде більш ретельно проводити відбір мігрантів

Значні кошти будуть надані імміграційним службам для більш ретельної обробки віз, про це повідомив міністр імміграції Нової Зеландії Йен Лис-Галлоуей.

Новая Зеландия фото

З державного бюджету Новій Зеландії додатково будуть виділені 34 мільйони доларів на фінансування імміграційної служби країни для того, щоб найняти кілька десятків нових співробітників, які повинні будуть ще при в’їзді мігрантів у країну виявляти потенційні ризики незаконного використання їх праці.

«Ліквідація експлуатації мігрантів є одним з головних пріоритетів цього уряду. Оголошені сьогодні інвестиції будуть сприяти ранньому виявленню людей, схильних до ризику експлуатації», – сказав міністр імміграції Йен Лис-Галлоуей.

Також бюджетні гроші виділені, щоб значно поліпшити умови перебування у Центрі для переселенців, на пошуки і утримання житла для нових жителів країни.

У той же час директор Асоціації міграції та інвестицій Нової Зеландії Саймон Мур висловлює скептичні думки про те, що кілька десятків додаткових співробітників зможуть вирішити проблему.

Джерело: www.eurabota.ua