Офіційна робота в Нідерландах для жителів держав не входять в ЄС

Будучи Українцем, або іншим жителем держав не вхідних в ЄС, ви можете легально влаштуватися н роботу в Нідерландах! Офіційна робота в цій стані гарантує стабільність і великі можливості як для вас, так і для всіх членів вашої родини. Дружній колектив, гнучкий робочий час, європейська оплата праці, комфортні умова роботи і це ще не все, чим може заманити Голландія хороших фахівців.

 

Найбільш затребувані вакансії на Голландському ринку праці

  1. Технічний сервіс
  2. Інженерія
  3. Сільське господарство
  4. Охорона здоров’я
  5. IT сектор
  6. Сезонні роботи та інші

Що пропонує країна емігрантів?

Середня оплата праці у рік складається 25000 євро иколебаются в різних секторах праці, що становить аналогічну в будь-який інший високорозвиненій країні західної Європи. Мінімальна зарплата змінюється кожні 6 місяців і зараз складається 1495, 20 євро/міс.Самі высокиезарплати отримують робітники шахт, хімічної промисловості, працівники банків та страхових компаній.Середній час роботи – 9 годин на день або 45 годин на тиждень, максимальна – 12 годин і відповідно 60 годин в тиждень. Також можливі гнучкі графіки роботи.

Що вимагається від кандидата без паспорта ЄС?

1. Офіційний робочий контракт 2. Віза дозволяє знаходиться на території Нідерландів понад 90 днів. 3. Дозвіл на роботу або вид на проживання 4. Легальне документи (що підтверджують освіту та досвід роботи) 5. BSN – власний податковий номер (для реєстрації податків та охорони праці) 6. Медичне страхування

Блакитна карта в Нідерландах

Програма блакитної картки ЄС створена для висококваліфікованих людей не з країн ЄС, які бажають працювати в одній з його членів. Програма блакитної карти працює також і в Нідерландах. Власниці даниных карт, і члени їх сімей, мають більш вигідне положення в процесі еміграції в буду: не потрібен дозвіл на роботу, пряме і просте працевлаштування, швидка процедура оформлення, можливості возз’єднання сімей, допомога на роботу для членів сім’ї.