Габріель Гарсіа Маркес мав позашлюбну дочку

Колумбійська газета Universal повідомила про позашлюбну доньку письменника Габріеля Гарсіа Маркеса, про яку раніше не було відомо.

Колумбійський письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури, що написав такі романи, як «Сто років самотності», «Любов під час холери» та «Хроніка передбачуваної смерті», з 1958 року був одружений понад півстоліття до самої смерті на своїй співвітчизниці Мерседес Барча. У них двоє синів, Родріго та Гонсало.

Мексиканська журналістка та сценаристка Сусанни Като та Габріель Гарсіа Маркес разом працювали над сценаріями кількох фільмів, і у них розпочався роман. На той час письменник уже багато років жив у Мексиці.
1990 року в них народилася донька. Позашлюбну дочку письменника звуть Індіра, і вона має прізвище своєї матері Като.

Згідно з інформацією, опублікованою АР, зараз Індіра Като є продюсером документальних фільмів і отримала кілька нагород за роботи про мігрантів, що йдуть через територію Мексики. Вона живе у Мехіко.
Маркес помер у віці 87 років у Мехіко у 2014 році. Мерседес Бача померла у серпні 2020 року, так і не дізнавшись про позашлюбну доньку покійного чоловіка.