Нам би їхні проблеми: японці не знають, що робити під час несподіваних канікул

Японія готується до коронації нового імператора і прийдешнього свята настання нової ери. У зв’язку зі зміною правлячих монархів і проведенням церемоній переходу від одного етапу в житті країни до іншого, японці отримали 10 днів канікул. Однак, представники найпрацелюбнішоъ нації світу не знають, що робити на тривалих вихідних.

Коронація нового імператора і пов’язані з нею свята пройдуть з 26 квітня по 6 травня. У цей період десятки мільйонів японців будуть відпочивати, однак планів на несподівані вихідні у них немає.

Читайте також: Лувр «штурмують» туристи і залишають в ньому мільярди євро

На даний момент питання про дозвілля в Японії стоїть вкрай гостро, а громадяни країни намагаються придумати ідеї для того, щоб «вбити» час. Відзначимо, що японці беруть не більше 7 днів відпустки на рік, а весь інший час проводять на роботі, так що більшість людей не знають, чим же можна себе зайняти протягом півтора тижня.

Нагадаємо, що коронація нового імператора Нарухіто призначена на 1 травня. Церемонія є національним святом, а до урочистостей буде привернуто увагу всієї Японії і світу.