Влада Венеції поступово привчають туристів до гарної поведінки

 

Скоро туристи у Венеції повинні будуть виконувати нові приписи, інакше, порушивши їх, потрібно буде заплатити штраф до 500 євро.

Власти Венеции приучают туристов к хорошему поведению

Влади туристичної перлини Європи – італійського міста Венеції планомірно втілюють в життя свої плани з примусу багатотисячної армії мандрівників, які щодня приїжджають помилуватися красою Венеції, виконувати елементарні правила поведінки, щоб не заважати городянам жити повсякденним життям, а іншим туристам не створювати перешкод при відвідуванні пам’яток.

Серед заборон може виявитися просте сидіння або лежання на землі в найбільш відвідуваних місцях міста: на площі Сан-Марко, уздовж портиків і на сходах Нових Прокурации та інших місцях.

Венеція тримає першість серед найвідвідуваніших туристами європейських міст, які активно ведуть боротьбу з неприйнятною поведінкою туристів. В рамках обмежень вже заборонено будувати нові готелі в центральній частині міста. Не можна прямо на вулиці зупинятися, щоб поїсти або випити води, для цього передбачені спеціальні зони відпочинку та громадського харчування, годувати голубів, їздити в центрі Венеції на велосипеді, ночувати під відкритим небом і багато інші обмеження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про зростання популярності серед українських туристів турецької Анталії у якої в цьому році побувало вже 600 тисяч наших співгромадян.