Гігант інтернет-торгівлі Амазон починає працювати в Ізраїлі

Найбільша світова інтернет-компанія Амазон активізувала свою діяльність з підготовки початку роботи в Ізраїлі.Амазон начинает работать в Израиле

Журналісти видання Калькаліст дізналися, що менеджери Амазон прицінюються, щоб придбати 25 000 квадратних метрів складських приміщень. Власники місцевих торгових центрів висловлюють серйозну стурбованість з цього приводу, також може зазнати збитків і будівельний сектор у зв’язку з зменшенням попиту на торговельні площі. На даний момент ізраїльтяни, які скористалися послугами Амазон повинні чекати досить тривалий час, поки товар привезуть зі складів компанії, розташованих в Німеччині.

Довготривала доставка дає можливість великим торговим центрам конкурувати з американським гігантом інтернет-торгівлі. Великі торговельні мережі теж вийшли в Інтернет, наприклад, в Шуферсаль заявили, що прибуток від діяльності в Інтернеті склала 11,8% від загального доходу компанії, пише The Marker.

На думки про те, що Амазон збирається прийти на ізраїльський ринок серйозно і надовго, наштовхує той факт, що була куплена місцева хай-тек компанія займається розвитком інтернет-технологіями.