Освітні ініціативи Binance підвищать поінформованість індійських інвесторів про криптовалюту та блокчейн

Криптовалютна біржа Binance оголосила про паралельний запуск трьох великих освітніх ініціатив для прискорення навчання індійських інвесторів та студентів екосистеми криптовалюти та блокчейну.

Визнаючи важливість поінформованості інвесторів про криптовалюти та блокчейни, Binance підкреслила, що індійські регулятори та політики посилаються на відсутність освіти як проблему, яка в даний час перешкоджає широкому впровадженню криптовалют. Реєстрація на Binance.

Образовательные инициативы Binance для повысят осведомленность индийских инвесторов о криптовалюте и блокчейнеОдна з трьох освітніх ініціатив, запущених Binance, орієнтованих здебільшого на студентську аудиторію Індії, включає ініціювання ідеї «Блокчейн на благо» — платформи, на якій студенти університетів можуть знайти рішення, щоб зробити криптовалюти більш доступними та інклюзивними.

Binance також співпрацює з індійськими впливовими особами та просвітителями у сфері криптовалюту, у тому числі Нехой Нагар, Адітею Саїні та Кашифом Разой, і 1 травня провела безкоштовний вебінар під назвою «Кріпто для всіх», присвячений блокчейну та криптовалюті, а також розвінченню мі з торгівлею криптовалютою.

Говорячи з Cointelegraph про індійську аудиторію, засновник Bitinning Кашиф Раза розповів, що «головною перешкодою у нинішній системі криптоосвіти є те, що не вистачає платформ, які забезпечують упорядковане навчання». Він також наголосив на необхідності надання освітньої інформації кількома мовами для обслуговування величезного населення Індії.

Третьою ініціативою Binance є нещодавно запущена програма «Вчись і заробляй», яка дозволяє користувачам заробляти криптовалюти, вивчаючи екосистему криптовалюти та блокчейна. Разу, давній викладач криптовалюти в Індії, наголосив на ролі Binance Academy в оновленні найостаннішої освітньої інформації.

Binance

Підкресливши невикористану можливість навчання молодої аудиторії Індії, Леон Фунг, голова APAC у Binance, заявив: «Ми сподіваємося створити правильні стимули для користувачів, щоб вони проводили ретельніші дослідження та приймали більш обґрунтовані інвестиційні рішення».