Binance запустив криптокарту біженця для українців, вимушених покинути Україну

Binance, провідний світовий провайдер криптовалютної та блокчейн-інфраструктури, 26 квітня запустив криптокарту Binance Refugee Crypto Card для всіх поточних та нових користувачів Binance з України, змушених переїхати до країн ЄС у результаті війни з Росією.

Карта Binance була створена у співпраці з Contis. Це дозволить переміщеним українцям здійснювати або отримувати криптовалютні платежі та здійснювати покупки у роздрібних магазинах ЄС, які приймають платежі за картками.

«У такий складний час для України очевидно, що криптовалюти корисні, оскільки вони пропонують швидкий, дешевий та безпечний спосіб переказу коштів, щоб допомогти людям з їхніми невідкладними фінансовими потребами», — сказала Хелен Хай, голова Binance Charity, некомерційної організації, яка займається просуванням благодійності на основі блокчейну.

Кирило Хом’яков, генеральний менеджер Binance в Україні, сказав: «На сьогоднішній день Україну вже залишило близько чотирьох мільйонів людей. Ми зобов’язані допомагати людям, які постраждали від війни і змушені залишити свої будинки. Карта Binance Refugee Card дозволить українцям отримувати допомогу від Binance та інших благодійних організацій, а за необхідності отримувати криптовалюту з будь-яких інших гаманців».

В рамках програми Binance Charity співпрацює з різними некомерційними організаціями, включаючи Rotary Club Kyiv International та Паляниця, для надання грошової допомоги у криптовалюті через криптокарту біженця, яка дозволить родичам або знайомим переводити криптовалюту на нові карти та Binance гаманці, щоб підтримати своїх близьких.

Біженці, які пройшли перевірку місцевими некомерційними організаціями та подали заявку на отримання криптокарту Binance Refugee Crypto Cards, отримають 75 BUSD, що еквівалентно 75 доларам США на місяць протягом трьох місяців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована у місцеву валюту при оплаті карткою.

Отримання та використання карти безкоштовно. Щоб отримати Binance Refugee Crypto Card, біженці повинні будуть використовувати існуючий обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий обліковий запис Binance, використовуючи домашню адресу в Україні, навіть якщо вони проживають в іншій країні ЄС. Всі користувачі повинні пройти повну перевірку KYC.

Пані Хай додала: «Ми хочемо, щоб блокчейн працював на людей, вирішуючи реальні проблеми та використовуємо його як інструмент для зв’язку тих, хто хоче допомогти, безпосередньо з тими, хто її потребує. Ми продовжимо розвивати ініціативи та партнерські відносини, щоб допомогти українському народові».

Цей крок є частиною програми постійної підтримки Binance для українців, які постраждали від війни. Раніше Binance виділила 10 мільйонів доларів США через Binance Charity для підтримки переміщених дітей та сімей в Україні та сусідніх країнах. Це включає надання даху, їжі, питної води, медикаментів, грошової допомоги та психологічної підтримки тим, хто був змушений шукати притулку. Binance Charity також зосереджує зусилля на роботі з організаціями в країні, щоб підтримати цивільних осіб, які не змогли виїхати і зіткнулися з загрозою небезпеки.

Крім того, Binance Charity створила криптовалютний краудфандинговий сайт «Фонд екстреної допомоги Україні», щоб люди з усього світу могли пожертвувати криптовалюту для підтримки України. Він уже зібрав близько $1 млн.

Ви можете подати заявку на карту за цим посібником: https://www.binance.com/uk-UA/blog/payment/421499824684903751.

Команда надала й відео гайд.

Зверніть увагу, щоб отримати картку повинні бути виконані такі вимоги:

✅ Верифікація на обліковому записі Binance (український KYC).

✅ Обов’язково потрібно мати Європейський номер, прив’язаний до облікового запису Binance, ДО ОФОРМЛЕННЯ (не номер телефону UA).

✅ Тільки після цього оформляти карту та відкривати її тут https://www.binance.com/uk-UA/cards/.