Wizz Air анонсувала запуск нових регулярних рейсів з українських аеропортів

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air оголосила про нові регулярні польоти з українських аеропортів за 11 маршрутах.

Авиакомпания Wizzair

Згідно статистичних даних про пасажиропотік, за п’ять місяців цього року в цілому з українських аеропортів було перевезено 425 тисяч пасажирів.

Якщо порівнювати кількість пасажирів, які були обслужені авіаперевізником за такий же час минулого 2017 році, то в першій половині цього року, то їх кількість у цьому році зросла майже у два рази. Цю інформацію 21 червня повідомила на прес-конференції в Києві представник авіаперевізника Соріна Ратц.

У планах авіакомпанії Wizz Air відкриття в 2018 році ще одинадцяти нових міжнародних маршрутів з українських аеропортів.

«З Києва в цьому році ми пропонуємо 1,3 мільйона пасажирських місць. Це на 80% більше, ніж у минулому 2017 році. А загалом з України ми пропонуємо 1,7 мільйона пасажирських місць», – розповіла представник авіаперевізника.

Як повідомлялося, Wizz Air розмістить третій літак на своїй базі в Києві і почне польоти з Києва в Лісабон, Таллін і Берлін, а з Харкова в Катовіце.

Найбільша лоукост авіакомпанія в Центральній і Східній Європі – Wizz Air виконує регулярні рейси з 142 аеропортів в 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з 100 літаків Airbus A320 і Airbus A321, вони розміщені на 28 базах в 16 країнах.

Джерело: www.eurabota.ua