Угорщина: хороші перспективи працевлаштування для українців

Ще кілька років тому при тому, що Угорщина для українців мала близько ста тисяч вакансій, охочих поїхати працювати в цю країну було до смішного мало – близько ста осіб.

 Венгрия для украинцев имела около ста тысяч вакансий Наявність такої великої кількості вакансій пояснюється просто: угорці, не дуже задоволені рівнем оплати праці у своїй країні, масово виїжджають на роботу в більш багаті країни Європейського Союзу.

Зростаюча економіка потребує все більше кваліфікованих спеціалістів і вони перебувають в Україні, а конкретно, в Закарпатській області, в якій живе велика кількість етнічних угорців, вони і допомагають заповнити відсутні кадри на промислових підприємствах.

Враховуючи ситуацію, що склалася на ринку праці, для залучення робочої сили уряд Угорщини, щоб уникнути претензій від ЄС щодо політики біженцям, планує ухвалити нові правила, які допоможуть роботодавцям приймати українських фахівців на підставі статусу біженця, всі хитрують, лише б отримати від цього вигоду, в тому числі і уряду. Корисну інформацію про вакансії та умови роботи можна знайти на www.eurabota.ua