Грецька авіакомпанія зростає

Найбільша авіакомпанія Греції “Aegean Airlines” представила три нових літаки: Airbus A320neo, новий логотип і форму одягу співробітників. Про це повідомляє грецьке видання “Катімеріні”.

Очікується, що грецька авіакомпанія, член зоряного Альянсу авіакомпаній (Star Alliance), до середини літа отримає ще три літаки Airbus, А до 2025 року – ще 46 літаків A320neo і A321neo. Контракт передбачає можливість покупки додаткових 12 літаків. Це збільшить загальну кількість літаків до 58.

“Це найбільша приватна інвестиція в Греції, що оцінюється в 2,5 – 3 мільярди доларів за ринковими цінами», – йдеться в повідомленні компанії.

“Сьогодні яскравий день для ділового світу. Грецька компанія робить найбільші приватні інвестиції, колись зроблені в авіаційному секторі”, – сказав прем’єр-міністр Кіріакос Міцотакіс. Він присутній на презентації планів компанії.

“Уряд активно заохочує підприємства, які зосереджені на передових технологіях, поважають людські ресурси і слідують вимогам зеленого зростання», – додав Міцотакіс.

Генеральний директор “Aegean Airlines” Дімітріс Героіаніс відзначив важливість інвестицій, підтвердивши прихильність компанії подальшому зростанню.

“2020 рік означає новий старт, з новою динамікою, новим потенціалом і новою індивідуальністю для Егейського моря. Наступні 24 місяці будуть надзвичайно креативними для нас, коли ми розробляємо нашу пропозицію щодо оновленої продукції. Для всіх нас новий літак являє собою платформу, що дозволяє нашим співробітникам постійно працювати, щоб поліпшити поїздки наших пасажирів», – сказав Дімітріс Героіаніс.

“Я пишаюся тим, що сьогодні, починаючи з нового літака, ми починаємо новий творчий цикл з новими послугами, з ще більшою кількістю інновацій для наших пасажирів», – заявив президент авіакомпанії Євтихій Васілакіс на презентації технічної бази перевізника в міжнародному аеропорту Афін.

Новий літак почне свої польоти в лютому, а перший літак вилетить з Афін до Мюнхена з п’ятниці, 14 лютого.