Туристичні регіони Греції активно будують житло

У переважній більшості випадків в туристичних регіонах Греції житло будується, щоб потім здавати його в короткострокову оренду.

Туристичний сектор економіки Греції останнім часом стрімко розвивається. Про це свідчить не тільки збільшення кількості туристів, але також активізація будівництва житлових будинків в найпопулярніших туристичних районах Греції.

Кікладські острови, Аттика, Іонічні острови і Крит в минулому році зіграли значну роль у зростанні обсягів житлового будівництва. Згідно з даними статистичного управління Греції, в цих регіонах країни темпи зростання будівництва набагато вищі, ніж в інших частинах Греції.

В Афінах спостерігався і спостерігається підвищений попит на житлову нерухомість в центральній частині міста. Нові будинки будуються із розрахунку на збільшення кількості іноземних туристів, які хочуть проживати під час подорожей не в готельних номерах, а в орендованих квартирах.

Нагадаємо, раніше ми писали про запуск популярними європейськими лоукостерами Wizz Air и Ryanair нових маршрутів з Києва до Салоніки і Афін.

Вдала ринкова кон’юнктура, яка склалася в цьому році, призведе до подорожчання готельних номерів в єгипетських готелях.