Страйки блокують Афіни

Рада управління Центру працівників в Афінах прийняла рішення оголосити про загальний 24-годинний страйк, який вплине на громадське життя в столиці Греції, а також у містах Пірей і Елевсін. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

У 24-годинному страйку беруть участь державні службовці, що працюють в системі тролейбусів, профспілки, що об’єднують будівельників, юристів, бухгалтерів, моряків, порти – пасажирські та вантажні судна. У порту Пірей – жодна категорія суден не виконуватиме рейси. Того ж дня автобусні перевезення будуть тимчасово припинені з 11:00 до 16:30, а тролейбуси – з 11: 00 до 16: 00.

Очікується, що співробітники метро, електричні поїзди Кіфісія-Пірей, трамваї повідомлять про свій розклад страйку.

Союз працівників судової системи – при розгляді цивільних і кримінальних справ щодня з 9 до 11 години також прийняв рішення призупинити роботу на дві години з 10 по 14 лютого.

Рекомендується, щоб наші громадяни, які проживають в Афінах або планують поїздку в місто, передбачали і надавали альтернативний транспорт для поїздок і були інформовані про поточну ситуацію на місці, дотримуючись інструкції та рекомендації відповідних транспортних компаній і місцевих органів влади.