Німеччина – гостинна країна для іноземних студентів

За даними досліджень Німеччина є найбільш привабливо з країн ЄС для іноземних студентів.

Аналітична онлайн платформа «Навчайся в Європі» провела дослідження, що багато студенти та їх батьки обирають навчання у Великій Британії чи Франції, але на їхню думку найкращою країною з отримання освіти в Європі є Німеччина.

 innostrannye-studenty-germaniya

Дослідження проводилося за такими критеріями, як рівень навчання, наявність англомовних програм, кар’єрне зростання, а також витрати на навчання та проживання і серед 30 країн Європейського Союзу, Німеччина посіла перше місце.

Величезним плюсом освіти в Німеччині є високі рівень розвитку англійської мови, якісні англомовні курси, доступні для кожного студента.

Саме в Німеччині найбільша кількість університетів займають гідні місця у світовій системі освіти. Основною родзинкою, яка приваблює іноземних студентів, є те, що майже у всіх університетах Німеччини не потрібно платити за навчання.

Багато хто з іноземців після закінчення навчання хочуть залишитися жити і працювати в Німеччині. Після закінчення студент може до 18 місяців знаходиться на території Німеччини, якщо він знайде роботу повинен мати посвідчення на продовження свого перебивання, якщо такого немає, то він повинен залишити країну.