В аеропорту Праги реєстрація пасажирів буде проходити швидше

Празький аеропорт є одним з найбільш людних місць в Чехії. Для того щоб прискорити відправку пасажирів, керівництво аеропорту планує збільшити кількість реєстраційних пунктів аеропорту, а також зробити автоматичну систему здачі багажу.

автоматическая система сдачи багажа

На думку експертів в 2018 році аеропорт очікує зустріти більш ніж 1,5 млн. пасажирів, а протягом 20 років кількість відвідувачів аеропорту збільшиться ще в два рази .

У зв’язку з цим аеропорт планують провести такі зміни: додати реєстраційні стійки, збільшити зал очікування і місце для паркування, найбільшим плюсом, на думку керівництва, запровадження автоматичної системи здачі багажу Вад Drops.

За допомогою системи Вад Drops пасажири самі зможуть оформити свій багаж, для цієї процедури потрібно тільки закордонний паспорт.

Також великі зміни відносяться до реєстраційних стійок, оскільки на першому терміналі кількість реєстраційних стійок збільшиться з 10 до 72, а на другому з 24 до 84 реєстраційних стійок.

В майбутньому планують зробити ремонт установок міського транспорту біля аеропорту. І поліпшити дороги для злітних смуг, що б літаки могли швидше йти на зліт.

eurabota.ua