У Грузії розраховують на збільшення кількості туристів з України

«Згідно зі статистичними даними, в 2019 році в Грузії побувало 208 тисяч українських туристів»,- повідомив посол цієї країни в Україні Теймураз Шарашеніздзе.

Туристичний сектор економіки Грузії активно розвивається і зацікавлений в тому, щоб до країни приїжджало більше мандрівників, в тому числі з України.

За словами посла, кількість іноземних гостей з усього світу за 2019 рік збільшилася на 8 відсотків у порівнянні з 2018 роком і склала 9,5 мільйона осіб.

Що ж стосується динаміки збільшення числа українських мандрівників, то в минулому році їх кількість зросла на 17 відсотків.

За словами посла, влада країни, готельєри і приймаючі компанії розраховують на зростання зацікавленості Грузією з боку українців і збільшення числа туристів з України.

Протягом січня в Грузії побувало 13 тисяч українців, що на 22 відсотки більше, ніж у січні 2019 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в мерії Праги зобов’язали власників квартир або будинків здавати в оренду окремі приміщення своїх осель тільки за умови постійного в них проживання.

Вагітним жінкам, які хочуть оформити туристичну візу до США, будуть відмовляти, якщо співробітники консульства вирішать, що вони роблять це з метою народження дитини на території Сполучених Штатів.