У скромної квартири в Парижі є бонус – півмільйона, заховані в підвалі

Французька поліція розслідує загадкову знахідку на суму понад півмільйона євро готівкою, знайдену в валізі в замкненому підвалі під паризькою квартирою.

Квартиру продає жінка, яка нещодавно успадкувала її від матері.

«Ми не закінчили перепис. Але сума знахідки від 500 000 до 600 000 євро в купюрах 50, 100 і 500 євро»,- сказало джерело, близьке до розслідування.

Як повідомляє газета Parisien, в цьому році власниця, 50-річна жінка, успадкувала квартиру в престижному передмісті Парижа від матері. Вона звернулася до агента з нерухомості для оцінки власності. Крім самої квартири був також підвал. Багато квартир в Парижі мають підвали, розташовані під будинком, що часто компенсує невелику житлову площу в густонаселеному місті.

Коли агент зібрався оглянути підвал, він виявив, що підвал замкнений. Не зумівши відкрити його, господиня квартири викликала слюсаря.

Коли агент з нерухомості і господиня оглянули приміщення, то виявили валізу, повну грошей. Вони звернулися до поліції, і прокуратура Парижа розпочала розслідування, яке ведуть фахівці з фінансових злочинів.