Як купити авіаквитки дешево?

Як купити авіаквитки дешево? Ця стаття допоможе вам дізнатись про 10 способи здешевлення квитків незалежно від напрямку.

  1. Потрібно шукати квитки через спеціальні пошукові системи (метапоисковики)

На сьогоднішній день, як би це не було дивним дуже небагато людей знають різницю між купівлею квитка безпосередньо через авіакомпанію або агентства і в метапоиске. А це не маловажний фактор, якщо Ви хочете істотно заощадити на квитках. Можна привести такий приклад, агентство ставить ціну безпосередньо від авіакомпанії, і в свою чергу роблять націнку, яка змінюється в залежності від агентства.

У метапоисковика ж в базі даних всі квитки, які він порівнює і показує їх з посиланнями на самі джерела.

  1. Квитки туди і назад

Часто поїздка туди і назад коштує набагато менше, ніж купувати спеціально для вильоту і прильоту. Навіть буває таке, що квиток туди і назад коштує значно менше, порівнюючи з поїздкою в одну сторону.

  1. Використовуйте спеціальний календар

Така фішка є у метапоисковика Aviasales. Якщо знаєте напрямок куди саме плануєте полетіти, то система допоможе вам знайти дуже приємні ціни. Але якщо не знаєте куди, то програма сама покаже вам всі дешеві напрямки в базі.

  • Тут потрібно вказати звідки так і в яке місце летіти
  • Як довго Ви хочете летіти
  • І коли саме ви плануєте виліт
  1. Дізнайтеся, як змінюється ціна

У метапоисковике Aviasales є підписка на зміни ціни. Всього лише потрібно знати щодо запланованого відльоту, пізніше вам повідомлять про здешевлення квитків.

  1. Не полінуйтеся і поставте додаток для мобільного

Ви зможете простежити за зміною цін у додатку від Aviasales. Все що потрібно від вас, це знайти потрібну для вас напрям і додати його в обране. Так ви зможете регулярно дізнаватися про зміну ціни.

  1. Використовуйте спеціальну карту

Пошук по такій картці відмінно підійде, якщо Ви здатне динамічно планувати свою поїздку, і не прив’язані до дати і місця.

За допомогою такої карти можна швидко зрозуміти, яке місце можна улетеь швидко і дешево. Також є кілька фільтрів для пошуку:

  • Звідки виліт
  • На яку суму розраховуєте
  • Напрямок з візою або без
  • На який термін
  • Тощо
  1. Поїздку потрібно запланувати заздалегідь

На рейсах існує такий звичай: чим раніше ви купуєте квиток, тим дешевше він буде. Взагалі найкращі ціни бувають тільки за кілька місяців до поїздки.

  1. Використання лоукостерів.

Лоукостери – це перевезення, з допомогою можна дуже дешево злітати в Європу. І існує пошуковик, який спеціалізується на таких перевезеннях – Azair.

Там можна знайти великий список бюджетних перевізників.

  1. Подорож без нічого

Раніше це було особливістю лоукостерів, але останнім часом таке трапляється і у простих авіакомпаній. Тут слід розуміти, що людина може взяти з собою лише невелику сумку для ручної поклажі, від цього сам квиток буде дешевше.

  1. Акції

Раніше згадувалося, що цікавлять Вас напрямках можна простежити і дізнатися про здешевлення в числі перших. Також можна за раз перевірити всі діючі акції. І це відмінно підходить для подорожей у будь-який момент, а ось вже куди, це залежить від наявності пропозицій.