Binance запускає картку Visa для біженців з України

Binance, глобальна блокчейн-компанія, яка володіє найбільшою у світі біржею цифрових активів, запустила криптокарту, яка дозволяє українським біженцям проводити криптовалютні транзакції та отримувати кошти за допомогою картки Binance Visa. Реєстрація на Binance.

Binance запускає картку Visa для біженців з УкраїниМета Binance – за допомогою цього нового продукту надати біженцям з України можливість отримувати та відправляти кошти, а також купувати в межах Європейської економічної зони.

«Для досягнення цієї мети блокчейн-компанія повідомила, що працює з низкою організацій, включаючи європейську банківську платформу Contis та некомерційні організації Rotary та Palianytsia», – повідомляє Cointelegraph.

Далі вона пояснила, що власники карток, які пройшли верифікацію у місцевих некомерційних організаціях, отримають фінансову підтримку від Binance у вигляді Binance USD (BUSD). Сума, яка надійде до їхніх гаманців, становитиме 75 мільярдів доларів США на місяць протягом трьох місяців, що є сумою пожертвування, яку рекомендував Верховний комісар ООН у справах біженців.

У розмові з Cointelegraph директор Binance Charity Хелен Хай дала зрозуміти, що картка не є “комерційним продуктом”, а має стати функціональним платіжним посередником для отримання та витрачання пожертвувань.

Binance

У розділі індикаторів Valora Analitik можна відстежувати поведінку криптовалюту в режимі реального часу.

“Кожен може спостерігати, яку важливу роль відіграє криптовалюта, і як вона перетворює нашу реальність. Саме криптовалюта відіграє ключову роль у зборі життєво важливих засобів та наданні такої необхідної гуманітарної допомоги Україні”, – сказала Хай.