Екскурсії на автомобільних заводах в Чехії, знову починають діяти

Туристам у Чехії знову можна взяти участь в екскурсіях на автомобільні заводи. Чотири роки тому компанія «Шкода авто» призупинила такі заходи, у зв’язку з розробкою нових моделей автомобілів.

завод Шкода автоЗ недавніх пір екскурсії на підприємстві «Шкода авто» почали діяти знову, і можливістю подивитися гіганта машинобудування зсередини, вже скористалося близько 1000 відвідувачів.

Для запису на таку екскурсію бажаючим треба зв’язатися з організаторами екскурсії, музеєм Шкоди авто в Младе-Болеслав, або за номерами телефонів вказаними на сайті, або по електронній пошті. Після заявки, замовникам екскурсії приходить відповідь з датою і часом екскурсії. Учасників екскурсії на завод обов’язково супроводжує гід, інші варіанти не розглядаються.

Екскурсія триває приблизно дві години, грошей платити за екскурсію не потрібно, але відвідувачам до 10 років вхід заборонений. Робочий процес на заводі можна оглянути з понеділка по суботу з 8:00 до 17:00 годин.

В ході екскурсії гостям розкажуть історію заводу, покажуть зварювальний цех, а також складальний цех.

Останнім часом завод стрімко розвивається, багато інвестицій вкладено в його розвитку, на заводі працюють близько 8 000 осіб.

Джерело 420on.cz
23.01.2018