IT-фахівці з України знайдуть собі роботу в Китаї

Не секрет, що українські IT-фахівці вкрай затребувані за кордоном. Так, десятки тисяч наших співвітчизників вже давно працюють на іноземні компанії, як і за кордоном, так і на віддаленій основі. Однак, незабаром українські фахівці можуть переорієнтуватися на новий перспективний ринок – Китай.

IT-Ukraine

Відповідно до думки експертів з питань трудової міграції, китайський ринок відкриває перед українськими IT-фахівцями безліч можливостей. В даний час в КНР існують лояльні міграційні програм, а уряд країни веде політику, спрямовану на залучення все більшої кількості кваліфікованих кадрів зі всього світу.

Працювати в Китаї можна і без знання китайської мови, що і роблять тисячі наших співвітчизників. Однак, для досягнення великих успіхів в країні все-таки доведеться освоїти ази китайського, з-за чого випускники українських Вузів масово почали вивчати мову Піднебесної.

Відзначимо, що в Китаї хочуть бачити не тільки українських IT-фахівців, але і представників інших професій. Так, легко знайти роботу в країні перекладачам, інженерам, лікарям, представникам туристичної та розважальної галузей.