Кандидат до канадського федерального парламенту українець Іван Бейкер розповів про основні цілі партії

Депутат районної ради Печеніжина, наш земляк Юрій Вінтоняк перебуваючи в Канаді, мав можливість познайомитися і взяти невелике інтерв’ю у кандидата до парламенту цієї країни українця Івана Бейкера (на фото посередині).

Іван Бейкер розповів про те, що “протягом тривалого часу займався політичною діяльністю в Канаді і був обраний  на 4 роки членом провінційного парламенту, а зараз має можливість балотуватися до федерального парламенту від Ліберальної партії в окрузі Онтаріо.”

На питання про те, на яких основних цінностях будується діяльність партії і які цілі ставляться, кандидат в депутати відповів, що «Ліберальна партія Канади, насамперед, концентрується на тому, щоб створити умови для процвітання економіки країни. По-друге – на розбудові інфраструктури, яка потрібна не тільки, щоб підтримувати економіку, а й для підвищення рівня і якості життя всіх громадян. Також велика увага приділяється питанням захисту навколишнього середовища і боротьби з глобальним потеплінням. Це три основні цілі, але звичайно є ще й багато інших завдань».

Оцінюючи ймовірність перемоги Ліберальної партії Канади на майбутніх виборах, кандидат в депутати зазначив, що «шанси дуже великі. Люди в моєму окрузі позитивно оцінюють роботу уряду Джастіна Трюдо. Ті, хто голосував на попередніх парламентських виборах за нашу партію, кажуть, що і на цей раз підтримають нас».