Обробка заявки на імміграцію в Квебек в наступному році подорожчає

Уряд Квебеку вирішив, що грошей, які надходили в бюджет провінції від зборів на обробку імміграційних заявок, які діяли в 2018 році, недостатньо.

Нові збори, які будуть стягуватися з бажаючих іммігрувати в канадську провінцію Квебек за обробку заявок на тимчасове та постійне перебування, вступлять в силу з 1 січня 2019 року.

У міністерстві імміграції та інтеграції Квебека переглянули ціни за надані послуги за всіма імміграційними програмами. Повідомляється, що скориговані збори ґрунтуються на збільшенні індексу споживчих цін в Квебеці, який склав близько 2 відсотків.

Щоб мати можливість працювати або вчитися в Квебеці, іноземні громадяни повинні спочатку подати заяву в уряд провінції на отримання Сертифікату схвалення Квебека (Quebec Acceptance Certificate). А після проходження цієї процедури вже подавати заявку на отримання тимчасового дозволу на роботу або навчання в федеральний уряд Канади. Причому збори на обробку заявок потрібно буде оплачувати двічі – в бюджет Квебека і в федеральний бюджет.

Для кваліфікованих фахівців сума зборів з 1 січня 2019 року становитиме 798 доларів, для тимчасового працівника – 199 доларів, для студентів – 114 доларів.

Нагадаємо, в кінці грудня вступили в силу поправки до кримінального кодексу Канади, що передбачають суворіші санкції для порушників правил водіння автомобіля. Оновлені правила безпосередньо стосуються іммігрантів.

Джерело: www.eurabota.ua

27.12.2018