Новини в Канаді говорять тільки про те, що в країні пом’якшать правила отримання громадянства

В Канаді мають намір спростити правила отримання громадянства. Так, у парламенті країни підготували новий проект закону, покликаний пом’якшити правила отримання підданства країни іноземними громадянами. Крім того, канадцям дадуть можливість відмовитися від свого паспорта через суд.

Інформація офіційно підтвердив міністр міністр у справах імміграції, біженців та громадянства Канади Ахмед Хусейн. Так, він заявив, що уряд країни має намір прийняти зміни до поправки до законопроекту про громадянство, які були напередодні запропоновані Сенатом країни.

канадский-паспорт

Законопроект отримав назву С-8, а його метою названа скасування поправок, раніше прийнятих попереднім урядом Канади, відрізняється більш консервативними поглядами.

Детальніше про спрощення життя і роботи іноземців в Канаді, ми вже розповідали в нашому ПРЕДИДУЩЕМ матеріалі.

Серед іншого, пропонується спростити процес отримання громадянства країни для дітей, батьки яких не є канадцями.

Крім того, тест на знання мови та історії Канади, обов’язкових для всіх хто хоче отримає громадянство, тепер дозволять здавати підліткам і літнім людям у віці від 14 до 64 років.

Також буде скорочена тривалість часу перебування в Канаді, яке необхідно іноземцю для того, щоб претендувати на отримання громадянства.

Читайте також:

1.Топ-7 країн для українців

2.Новий закон Трампа може залишити українських IT-фахівців без роботи в США

3.Американське посольство відмовляє у видачі віз половині українців

4.Болгарія відмовилася видавати довгострокові візи одиноким чоловікам

5.Проблеми і страхи еміграції