Під час бесіди віч на віч в Сочі, Путін і Лукашенко не дійшли згоди у нафтовій суперечці і пішли грати в хокей

Сьогоднішня зустріч у Сочі президентів Росії та Білорусі – Володимира Путіна та Олександра Лукашенка, – завершилась без домовленості щодо вирішення нафтової суперечки, що ускладнює традиційно здорові відносини між двома країнами-союзниками, повідомляє БТА.

“Ми вирішили продовжити нашу розмову з тими, хто бере участь у процесі”, – сказав білоруський лідер Лукашенко після зустрічі, на яку посилається його відомство.

Наприкінці зустрічі Путін та Лукашенко поїхали до розважального центру “Галактика” на Червоній Поляні, де вийшли на лід, щоб взяти участь у дружній хокейній грі. Вони обидва грають за одну команду. Путін традиційно грає зі збірною під номером 11, а Лукашенко – у хокейній формі в кольорах білоруського прапора з номером 01. Син білоруського президента – Микола – теж грає в хокей під номером 31.

У лютому Путін і Лукашенко грали в хокей. під час триденних двосторонніх переговорів.

Тим часом ТАСС повідомляє, що російська урядова делегація прибула до Сочі через 9 годин через несприятливі погодні умови в Москві та Сочі. Урядовий літак, що відправляється з Москви, був перенаправлений до резервного аеропорту на курорті Мінеральні Води, який знаходиться досить далеко від Сочі. До складу делегації, яка летіла разом з ним, були представник Путіна Дмитро Пєсков, віце-прем’єр-міністр Олексій Оверчук, міністр енергетики Олександр Новак та перший заступник міністра економічного розвитку Михайло Бабич, які приєдналися до переговорів.