Болгарин винен у великій аварії з 2 жертвами і 50 пораненими в Антверпені

Друга велика аварії за останній час відбулася на кільцевій дорозі в Антверпені, в результаті якої чотири автомобілі, в тому числі вантажівка і два автобуси, врізалися в тунель»,- повідомляє «Брюссель таймс».

36-річний чоловік, який перебував в одному з автобусів, помер у лікарні від отриманих травм.

Одна людина загинула на місці, і, щонайменше, 50 людей отримали поранення в результаті аварії, коли вантажівка зіткнулася з автомобілем, що призвело до аварії ще декількох автомобілів і двох автобусів.

Правоохоронні органи в Західній Фландрії повідомили, що в крові водія вантажівки, 52-річного чоловіка з Болгарії, був виявлений алкоголь.

Зі смертю другої жертви число важко поранених становить 4, ще 44 людини одужують від незначних травм.

Аварія, що сталася близько полудня у вівторок, привела до серйозних порушень дорожнього руху після того, як аварійні служби перекрили обидві смуги руху.

Ведеться розслідування, щоб визначити обставини, що призвели до аварії. Представник Фламандського Центру Руху пояснив, що в тунелі сталася пробка.

«Під час інциденту на виході, що веде до порту, було багато транспортних засобів, що створило затор в тунелі», – сказав Пітер Брунінкс.

Брунінкс повідомив бельгійським ЗМІ, що система, яка регулює рух всередині тунелю, працює, але «ефект, а саме обробка заторів, ще не відчувається повністю».

Слідчі вивчають постраждалі транспортні засоби, а також записи камер відеоспостереження.