Азербайджан захопив шістьох вірменських солдатів

Шість вірменських солдатів були взяті в полон азербайджанськими збройними силами в ході інженерних операцій в прикордонному районі Гегаркун. Про це повідомило міністерство оборони Азербайджану, а потім підтвердили в прес-службі військового відомства Вірменії.

“Справа відбулася сьогодні рано вранці, і Єреван докладає всіх зусиль, щоб повернути полонених військовослужбовців”, – йдеться в заяві.

За версією Баку, військовослужбовці намагалися перетнути кордон між двома країнами. Сьогодні вранці була виявлена ​​концентрація кількох одиниць вірменської військової техніки, в тому числі танків.

Ситуація на вірмено-азербайджанському кордоні в Гегаркунській і Сюнікській областях залишається напруженою з 12 травня, коли Міноборони Вірменії заявило, що збройні сили Азербайджану намагалися «виправити кордон» в одному з прикордонних районів Сюнікської області.

Після заходів, прийнятих вірменськими частинами, азербайджанські військові призупинили там свою діяльність і почали переговори по врегулюванню ситуації.