Work and Travel Australia

Без сумніву, всі чули про програму Work and Travel, але мало хто знає, що вона проводиться не тільки в США, але і в Австралії та Новій Зеландії.

Ворк анд тревал Австралія це прекрасна можливість побачити красиву країну, вивчити мову і отримати отыт роботи в іноземній компанії. Термін дії програми залежить від терміну дії візи (найчастіше від 3 місяців до 1 року)

australia1

Програма Work and Travel Australia

Програма складається з двох частин:

1. перша це навчання англійської мови в освітньому центрі. Ви можете самостійно вибрати напрям курсу, від розмовної до бізнес англійської.

2. друга безпосередньо робота. Студент в Австралії має право на 20 годинний робочий тиждень і 40 годинний під час канікул. Середня заробітна плата становить від 10-14 австралійських доларів в годину. Кандидат самостійно обирає місце роботи. Зазвичай це робота в ресторанах, готелях, піцеріях, клінінговий компаніях, то трапляється люди знаходять роботу в офісах, рекламних та туристичних аменциях. Після закінчення навчання, яке може зайняти від 2-6 місяців, є можливість працювати повний робочий день.

Вимоги до кандидатів:
1. Мати можливість відкрити Working Holiday Visa
2. Вік від 18-35 років
3. Жити за межами Австралії
4. Мінімальне знання англійської мови
5. Бути студентом, випускником або молодим фахівцем
6. Мати закордонний паспорт

Проживання можливе в сім’ї (окрема кімната, харчування і можливість краще зрозуміти місцеву культуру та звичаї), або в гуртожитку (надається окрема кімната або одна кімната на двох)

Після або протягом навчання можна підготуватися і здати тест IELTS, який показує фактичний рівень володіння англійською мовою, з високим балом тесту можна сміливо шукати роботу як в Австралії та інших англомовних країн.