Binance та Аргентинська футбольна асоціація (AFA) підписали контракт на 5 років

Аргентинська футбольна асоціація (AFA) підписала стратегічний контракт, який поєднує цю організацію з Binance, найбільшим світовим постачальником інфраструктури для екосистеми блокчейну та криптовалюти. Реєстрація на Binance.

Binance и Аргентинская футбольная ассоциация (AFA) подписали контракт на 5 летЦей остаточний договір закріплює комерційні відносини тривалістю 5 років. Таким чином, ця угода є одним з найважливіших комерційних контрактів, підписаних AFA за останні роки.

Клаудіо Тапіа, президент AFA, так прокоментував цю подію: «Ми дуже раді зміцнити наші відносини з Binance завдяки цій важливій середньостроковій угоді. Це дозволяє нам планувати дії на 5 років, працювати над різними проектами та складати план роботи, який, поза сумнівом, принесе відмінні результати для обох сторін».

“Кілька років тому ми реалізували глобальну стратегію розширення для бренду AFA, і для цього дуже важливо працювати з такими діловими партнерами, як Binance, яка є лідером індустрії блокчейнів”, – заявив Леандро Петерсен, менеджер з комерції та маркетингу AFA.

Binance

Футбольна асоціація Аргентини підтверджує, що незабаром вона запустить офіційний фан-токен від Binance. Це буде єдиний офіційний фан-токен на ринку, підтверджений AFA.