Міністр внутрішніх справ Британії пішла у відставку через мігрантів

Гучний скандал стався у Великобританії, де міністр внутрішніх справ Великобританії пішла у відставку, із-за спірних рішень стосовно нелегальних мігрантів.

Так, міністр Ембер Радд була змушена піти з посади на минулому тижні, за міграційної політики, яка проводиться її відомством.

Министр внутренних дел Великобритании Эмбер Радд

Точні причини звільнення міністра з її посади не повідомляються, проте місцеві ЗМІ стверджують, що причиною відставки є скандал із затвердженням плану по депортації з Великобританії нелегальних мігрантів.

Нагадаємо, що Євросоюз планує посилити правила в’їзду для громадян безвізових країн.

Так, у МВС почали створювати списки з цільовими показниками висилки. Відомо, що в число осіб, які готуються до депортації, включили представників покоління Windrash, в яке входять вихідці з країн Африки і Карибського басейну, які приїхали до Британії в період з 40-х – 70-х років. Тоді мігрантів запрошувало уряд для ліквідації дефіциту робочої сили після Другої світової війни.

Однак, у МВС країни вирішили, що мігранти та їхні нащадки, які проживають у Королівстві вже кілька десятків років, є нелегалами. Дана новина, природно, викликала шквал обурення серед британців, оскільки піддає сумніву громадянства осіб, які проживають в країні протягом 50 років – обурливо.

На тлі котра б могла виникнути скандалу міністр внутрішніх справ Ембер Радд заявила, що ненавмисно ввела в оману Комітет з питань внутрішніх справ парламенту і помилилася щодо цільових показників по депортації нелегалів із країни.

Джерело: www.eurabota.ua